2.11.2013

Otsikko kertoo kaiken,tämä on uusi päivityslaatikko. Uusi tulee taas seuraavassa kuussa. :) Nyt en ole kerennyt päivitellä kun sen verran,että vaihoin taustaa taviseksi. Tuo Stella on Jessican Winx-lehden kopioitavista. Minusta se on ihana! :3 Nuo lumihiutaleet tuossa taustalla ovat puhtaasti by Natuwinx. Kesti kyllä aika kauan vässäillä erilaisia hiutaleita. Olen kumminkin tyytyväinen lopputulokseen. ;) Mitäs mieltä te olette? :)


9.11.2013

Jee,sivut täyttivät eilen vuoden!! ;3 Sen kunniaksi tein osion "1-vuotis synttäriextra". Ja tässä tommonen kyltti...eilen en kerennyt olla koneella,anteeksi siitä...ja oho,kävijöitä on kertynyt yli 200. :o Eihän se nyt niin iso määrä ole,mutta olen yllättynyt positiivisesti,että täällä käy joku. :) Kiitos! ♥

sivujen%20syntt%C3%A4rit-normal.jpg


15.11.2013

No niin...sain viimeinkin tehtyä sen 1-vuotis synttäriextran. Kuten olette huomanneet,se oli kadonnut jonnekin. Ilmeisesti olin unohtanut tallentaa sen osion. Jatkossa koitan olla vähän varovaisempi. Osio jäi kuitenkin aika vajaasisällöiseksi,johtuen kiireistä ja monista menoista. Enkä ole kerennyt olla koneella. On tullut puuhailtua kaikkea muuta. No joo. Kirjoitin vähän kuulumisiani tuonne NatuWinxin kuulumisia-osioon. Eipä muuta. :)